ua en ru

"Маріуполь" не збирається перегравати матч з "Динамо"

"Маріуполь" не збирається перегравати матч з "Динамо" Фото: футболісти ФК "Маріуполь" (fcmariupol.com)

Керівництво клубу не буде йти на поступки

Віце-президент "Маріуполя" Андрій Санін розповів про своє спілкування з керівництвом "Динамо" щодо перегравання матчу 7 туру чемпіонату України. Про це він заявив в програмі "Футбол News".

"У нас дійсно почався діалог з киянами, і цей факт я заперечувати не буду. Було обережне зондування щодо того, щоб все-таки відіграти цю гру. У відповідь я озвучив нашу позицію і позицію не тільки клубу, але 700 тисяч мешканців міста, які стали учасниками цього конфлікту. Ми тверді, як граніт - перегравати не будемо", - сказав Санін.

Він підкреслив, що клуб не буде міняти своєї позиції і чекає на рішення КДК

"Зробимо все від нас залежне, щоб такому шановному клубу, як "Динамо", дати шанс реабілітуватися - ми докладаємо зусиль для виходу у першу шістку, щоб у "Динамо" з'явилася можливість приїхати в Маріуполь вже без скандалів. Якщо говорити про сформовану ситуацію, наша позиція незмінна. Ми вважаємо, що регламент понад усе, тому якщо клуб не з'явився, то слово за КДК", - додав віце-президент "Маріуполя".

Зазначимо, сьогодні, 7 вересня, КДК ФФУ має винести свій вердикт з приводу неявки "Динамо" на матч до Маріуполя.

Нагадаємо, матч 7 туру української Прем'єр-ліги (УПЛ) "Маріуполь" - "Динамо", який був запланований на 27 серпня в 17:00, не відбувся через неявку київського клубу в прифронтове місто.