ua en ru

Дещиця сьогодні візьме участь у засіданні комісії Україна-НАТО в Брюсселі

В.о. міністра закордонних справ України Андрій Дещиця завтра, 1 квітня 2014 р., відвідає штаб-квартиру НАТО в Брюсселі (Бельгія), де візьме участь у щорічних заходах альянсу на рівні керівників зовнішньополітичних відомств, зокрема, в засіданні Комісії Україна-НАТО (КУН)

В.о. міністра закордонних справ України Андрій Дещиця завтра, 1 квітня 2014 р., відвідає штаб-квартиру НАТО в Брюсселі (Бельгія), де візьме участь у щорічних заходах альянсу на рівні керівників зовнішньополітичних відомств, зокрема, в засіданні Комісії Україна-НАТО (КУН). Про це повідомляє прес-служба НАТО.

Засідання КУН буде присвячено обговоренню актуального стану політичної ситуації та ситуації з безпекою в Україні, графіку інтенсивного політичного діалогу на найближчу перспективу, а також шляхам активізації співпраці між Україною і альянсом з метою підтримки суверенітету і територіальної цілісності нашої держави, відновлення його обороноздатності і боєготовності та матеріально-технічного забезпечення Збройних сил України, посилення потенціалу науково-практичного сектору нашої держави, підвищення рівня його готовності на випадок можливих надзвичайних ситуацій і удосконалення захисту критичної інфраструктури в умовах військової агресії з боку РФ .

За результатами засідання комісії Україна-НАТО планується прийняти спільну заяву.
Також передбачається, що Дещиця проведе двосторонні зустрічі з генеральним секретарем НАТОАндерсом Фог Расмуссеном і рядом міністрів закордонних справ держав-членів альянсу.