ua en ru

Депутати міськради Конотопа висловили недовіру мерові міста Василю Дзедо

Депутати міськради Конотопу висловили недовіру меру міста Василю Дзеду, повідомляє прес-служба міськради.

Зазначимо, 27 березня під головуванням секретаря міської ради Башкирова відбулося перше пленарне засідання 30 сесії Конотопської міської ради шостого скликання.

Відповідно до плану роботи міської ради на сесії повинен був заслуховуватись звіт міського голови, але у зв'язку з тим, що міський голова Володимир Дзед перебуває у відпустці, було прийнято рішення внести зміни до регламенту роботи тридцятої сесії та провести два пленарних засідання - перше пленарне засідання, на якому розглянути робочі питання, та друге пленарне засідання тридцятої сесії, на якому заслухати звіт міського голови після виходу його з відпустки.

"На пленарному засіданні депутатами були прийняті рішення щодо роботи депутатських комісій, створених на минулій сесії, про недовіру міському голові, про внесення змін до рішень міської ради від 17 листопада 2010 р. "Про умови оплати праці міського голови на період його повноважень" та від 28 грудня 2011 р. "Про структуру, чисельність апарату міської ради, її виконавчого комітету, відділів по забезпеченню діяльності виконавчих органів ради, виконкому, самостійних відділів, управлінь міської ради"", - йдеться в повідомленні на сайті міськради.

Крім того, повідомляється, що зазначені питання були включені до порядку денного більшістю голосів присутніх на сесії депутатів.

Читайте також: У Конотопі, за результатом виборів, мером став кандидат від УСДП Дзед