ua en ru

У Департаменті архітектури КМДА проходять обшуки в рамках справи про зловживання

У Департаменті архітектури КМДА проходять обшуки в рамках справи про зловживання Фото: обшуки в Департаменті архітектури КМДА (kyiv.gp.gov.ua)
Автор: РБК-Украина

Прокуратура проводить обшуки в Департаменті містобудування та архітектури КМДА (Київської міської державної адміністрації). Захід проводиться в рамках кримінальної справи про зловживання посадовими повноваженнями.

Про це повідомила прес-служба Київської міської прокуратури.

"Перевіряються факти можливого зловживання службовим становищем окремих посадових осіб Департаменту містобудування та архітектури, а також ряду фізичних і юридичних осіб, діяльність яких пов'язана з наданням послуг у сфері будівництва, при розгляді заяв і видачі містобудівних умов і обмежень на проведення робіт з будівництва або реконструкції об'єктів нерухомості на території Києва та інших дозвільних", - наголошується в повідомленні.

Відзначається, що слідчі дії проводяться на підставі постанови суду і за участю працівників управління стратегічних розслідувань в Києві. Крім приміщень Департаменту містобудування обшуки проходять за місцем проживання його керівників, а також пов'язаних з ними особами. Мета заходу - виявлення доказів і фіксації відомостей про обставини скоєння кримінальних злочинів.

Фото: обшуки в Департаменті архітектури КМДА (kyiv.gp.gov.ua)