ua en ru

За день у зоні АТО зафіксовано 13 обстрілів, одного військового поранено

За день у зоні АТО зафіксовано 13 обстрілів, одного військового поранено Фото: боєць ЗСУ (facebook.com/ato.news)

Майже на кожен другий обстріл із боку противника сили АТО відповідали щільним вогнем

Із початку доби, 17 вересня 2017 року, в зоні антитерористичної операції на Донбасі станом на 18:00 зафіксовано 13 обстрілів із боку підтримуваних Росією бойовиків, унаслідок чого поранено одного українського військовослужбовця. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"У районі проведення АТО сьогодні бойовики не припиняли обстріли позицій української армії. Вже традиційно основна активність ворога фіксувалась у темну пору доби", - йдеться у вечірньому зведенні штабу.

Так, за даними відомства, з опівночі бойовики декілька годин поспіль били з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї у районі Авдіївської промзони та селища Невельське.

"Близько 13:00 унаслідок обстрілу опорного пункту сил АТО поблизу Новоселівки (Друга) отримав поранення один український військовий. Зараз стан постраждалого стабільний, він перебуває в одному з лікувальних закладів регіону", - констатували в прес-центрі АТО.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 17 вересня 2017 року У районі проведення АТО сьогодні бойовики ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 17 вересня 2017 р.

Там також додали, що загалом від початку доби незаконні збройні формування 13 разів порушили перемир’я, причому майже на кожен другий обстріл із боку противника сили АТО відповідали щільним вогнем.

Нагадаємо, раніше українська сторона СЦКК повідомляла, що незаконні збройні формування ОРДО і ОРЛО, незважаючи на взяті на себе зобов'язання при мінських домовленостях і режиму "шкільного перемир'я", надалі продовжують обстріли позицій Збройних Сил України та ділянок місцевості поблизу мирних населених пунктів на Донецькому, Луганському та Маріупольському напрямках.