ua en ru

День Перемоги: у Дніпропетровську відбулися заходи під агітацію політиків

День Перемоги: у Дніпропетровську відбулися заходи під агітацію політиків Фото: політсили не упустили можливості провести свої агітації

У Дніпропетровську обійшлося без конфліктів

Сьогодні, 9 травня, в кількох районах Дніпропетровська пройшли пам'ятні заходи, в яких взяли участь представники влади, політики і тисячі городян, передає кореспондент РБК-Україна.

Зранку в центрі Дніпропетровська до монумента Слави потоком йшли люди різного віку з георгіївськими стрічками, жовто-блакитними і з символами червоного маку. Конфліктів між ними не виникало.

Цікаво, що у місцевих торговців квітами можна було придбати оранжево-чорні та жовто-блакитні стрічки. При цьому георгіївські попитом не користувалися, хоч їх ціна - 5 грн - в кілька разів нижче.

Міська влада організувала польові кухні, де ветеранів та усіх охочих пригощали польовою кашею. Наймасштабніша акція відбулася на Фестивальному причалі.

Примітно, що, незважаючи на обіцянку влади про те, що свято 9 травня не буде використовуватися як майданчик для політичної агітації, на Фестивальному причалі були встановлені більше десятка наметів з партійною символікою "Опозиційного блоку", "Батьківщини" і Радикальної партії.

День Перемоги: у Дніпропетровську відбулися заходи під агітацію політиків

Фото: покладання квітів у Дніпропетровську

Нагадаємо, Україна сьогодні святкує День Перемоги.