ua en ru

Справа Труханова: суд 22 лютого розгляне клопотання про відсторонення мера Одеси від посади

Справа Труханова: суд 22 лютого розгляне клопотання про відсторонення мера Одеси від посади Фото: Геннадій Труханов (facebook.com/gennadiytruhanov)

22 лютого суд також розгляне клопотання про відсторонення Вугельмана

Клопотання про відсторонення Геннадія Труханова від посади голови Одеської міськради розглядатиметься у Солом'янському районному суді Києва 22 лютого 2018 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби суду у Facebook.

"22 лютого 2018 року о 10 год. 30 хв. в приміщенні суду за адресою: м. Київ, Вознесенський узвіз, буд. 10-Б відбудеться судове засідання з розгляду клопотання про відсторонення Труханова Г. від займаної посади Одеського міського голови Одеської міської ради. Слідчий суддя: Кратко Д. М.", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на 22 лютого також заплановано судове засідання з розгляду клопотання про відсторонення від посади заступника Труханова Павла Вугельмана.

"22 лютого 2018 року о 16 год. 00 хв. в приміщенні суду за адресою: м. Київ, Вознесенський узвіз, буд. 10-Б відбудеться судове засідання з розгляду клопотання про відсторонення Вугельмана П. В. від займаної посади заступника Одеського міського голови Одеської міської ради. Слідчий суддя: Вишняк М. В.", - йдеться у повідомленні.

До уваги учасників судового процесу та ЗМІ!!!! 22 лютого 2018 року о 10 год. 30 хв. в приміщенні суду за адресою: м. Ки...

Опубліковано Солом'янський районний суд міста Києва 19 лютого 2018 р.

Зазначимо, Труханов та Вугельман є фігурантами так званої справи заводу "Краян". У вересні 2016 мерія Одеси придбала у приватної структури будівлю, яка раніше належала ДП "Завод "Краян", за 185 млн гривень. Сама структура на початку 2016 року придбала будівлю на аукціоні за 11,5 млн гривень, а отримані від мерії кошти "продавець" намагався перерахувати фіктивній компанії, керівник якої знаходиться в зоні АТО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) і Національне антикорупційне бюро подали в суд клопотання про відсторонення Труханова з посади міського голови Одеси.