ua en ru

Справа сина Авакова: під судом близько 50 осіб у камуфляжі

Справа сина Авакова: під судом близько 50 осіб у камуфляжі Фото: Олександр Аваков (Instagram)

Люди в камуфляжі перебувають також у приміщенні суду

Під Солом'янським районним судом міста Києва, де мають розглядати міру запобіжного заходу для сина міністра внутрішніх справ України Олександра Авакова, знаходиться близько 50 осіб у камуфляжі. Про це повідомив активіст Олексій Гриценко у Facebook.

"Під судом чоловік 50 в камуфляжі, але поки що спокійно", - написав Гриценко.

Под судом чоловік 50 в камуфляжі, але поки що спокійно.

Опубліковано Олексієм Гриценком 1 листопад 2017 р.

Кореспондент РБК-України уточнив, що на поверсі, де знаходиться зала засідань суду, перебуває понад 15 осіб у камуфляжі.

Справа сина Авакова: під судом близько 50 осіб у камуфляжі

Фото: Солом'янський райсуд (РБК-Україна)

Раніше сьогодні колишній радник міністра внутрішніх справ України Ілля Ківа повідомляв, що разом з ним до суду прийшли ветерани антитерористичної операції на Донбасі.

Каждый из нас, кто пришел сегодня вместе со мной в суд – выполнил долг перед Родиной. Но это вовсе не означает, что верн...

Опубліковано Іллею Кивою 1 листопад 2017 р.

Нагадаємо, 31 жовтня Національне антикорупційне бюро України в рамках так званої "справи рюкзаків" повідомило про підозру синові міністра внутрішніх справ України Олександру Авакову, колишньому заступнику голови МВС Сергію Чеботарю і представнику фірми-переможця тендера з постачання рюкзаків Володимиру Литвину.

Очікувалося, що засідання з обрання запобіжного заходу синові Авакова відбудеться ввечері 31 жовтня. Тоді до будівлі Солом'янського районного суду також прибули кілька десятків чоловіків у камуфляжній формі, деякі з них у балаклавах і масках. Ківа пояснював, що "це звичайні люди, ветерани, прийшли підтримати Олександра Авакова".