ua en ru

Давос-2018: Порошенко заявив про наміри 80 компаній інвестувати в Україну

Давос-2018: Порошенко заявив про наміри 80 компаній інвестувати в Україну Фото: Петро Порошенко в Давосі (president.gov.ua)

Чимало компаній готові інвестувати у розвиток 4G зв’язку в Україні

Понад 80 світових компаній звернулися із проханням про зустріч із президентом України Петром Порошенком для обговорення інвестиційних проектів. Про це під час виступу в "Українському домі" у Давосі під час Всесвітнього економічного форуму, передає прес-служба глави держави.

"Це дуже гарна характеристика того, наскільки популярна Україна зараз серед інвесторів і наскільки вони вірять в наш успіх", - сказав Порошенко.

Зокрема, він зазначив, що чимало компаній готові інвестувати у розвиток 4G зв’язку в Україні.

Також Порошенко нагадав, що було ухвалено новий закон про приватизацію, що дозволить запустити прозору процедуру приватизації майна. Крім того, президент відзначив роль Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР), Світового банку, Міжнародного валютного фонду (МВФ) та інших у підтримці реформ.

Глава держави висловив впевненість у тому, що Україна досягне ще кращих результатів і зможе посісти місце серед перших 50-ти країн рейтингу Doing Business.

"Ми чекаємо на вас, на інвесторів", - резюмував Порошенко свій виступ.

Нагадаємо, раніше у Давосі відбулась зустріч Порошенка із президентом групи Світового банку Джим Йонг Кімом. Останній зазначив, що Світовий банк готовий надалі надавати всебічну підтримку Україні.