ua en ru

Давос-2018: Світовий банк готовий надалі надавати підтримку Україні

Давос-2018: Світовий банк готовий надалі надавати підтримку Україні Фото: Джим Йонг Кім і Петро Порошенко ((president.gov.ua))

Також Джим Йонг Кім відзначив ухвалення Верховною Радою Закону України про приватизацію

Світовий банк готовий надалі надавати всебічну підтримку Україні. Про це сказав президент групи Світового банку Джим Йонг Кім під час зустрічі з президентом України Петром Порошенком у Давосі, передає прес-служба глави держави.

"Президент Світового банку зазначив про готовність і надалі підтримувати Україну на шляху впровадження структурних реформ в економіці", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що сторони обговорили необхідність створення незалежного Антикорупційного суду у відповідності до Конституції України та з врахуванням рекомендацій Венеційської комісії.

Окрему увагу було приділено реалізації ініціативи розвитку сільської медицини в Україні.

Також Джим Йонг Кім відзначив ухвалення Верховною Радою Закону України про приватизацію.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко у ході зустрічі з президентом Швейцарії Аленом Берсе в рамках форуму в Давосі обговорили питання повернення в Україну незаконно виведених активів. Співрозмовники наголосили на важливості активізації взаємодії компетентних органів двох держав у питаннях повернення в Україну заморожених активів, які були незаконно виведені колишніми українськими посадовцями.