ua en ru

Далекобійники перекрили трасу Одеса-Київ

Далекобійники перекрили трасу Одеса-Київ Фото: далекобійники перекрили трасу Одеса-Київ

Далекобійники протестують проти введення вагового контролю

В Одеській області сьогодні, 14 травня 2016 року, далекобійники перекрили трасу Одеса-Київ в районі вагового комплексу біля села Дачне. Вантажівки перекрили три смуги в бік Одеси, повідомляє "Думська".

Як повідомляється, далекобійники перекрили трасу через ваговий контроль і вимагають, щоб вагу, якщо і контролювали, то однаково для всіх, без корупції, а також наполягають на тому, що за перевантаження повинні відповідати замовники, а не виконавці.


Далекобійники перекрили трасу Одеса-Київ

Фото: далекобійники перекрили трасу Одеса-Київ

Як повідомляє "7 канал", після 10 годин рух транспорту в бік Одеси відкрили по зустрічній смузі.

Далекобійники перекрили трасу Одеса-Київ

Фото: далекобійники протестують проти введення вагового контролю

Як повідомляє видання "048", після відкриття вагового комплексу "Укртрансбезопасности", який заробив у районі села Дачне 11 травня, вантажівки три доби простояли на трасі. Через те, що вони не бажають платити штрафи за перевагу, далекобійники перекрили дорогу.

Згідно з повідомленням видання "Траса Е-95", на місці інциденту також присутні активісти громадських формувань та правоохоронці.

Далекобійники перекрили трасу Одеса-Київ

Фото: далекобійники перекрили дорогу

Нагадаємо, 25 квітня, станом на 12 годину близько 100 чоловік перекрили рух автотранспорту на автодорозі "М-07", сполученням Київ-Ковель-Державний кордон в селі Старовойтове Любомльського району, що майже за півкілометра від міжнародного автопереходу "Ягодин".