ua en ru

У Волинській області активісти перекрили міжнародну трасу

У Волинській області активісти перекрили міжнародну трасу Фото: у Волинській області активісти перекрили міжнародну трасу

Учасники виступають проти призначення на посаду нового керівника Волинської митниці

У Волинській області сьогодні, 25 квітня, станом на 12 годину близько 100 чоловік перекрили рух автотранспорту на автодорозі "М-07", сполученням Київ-Ковель-Державний кордон в селі Старовойтове Любомльського району, що майже за півкілометра від міжнародного автопереходу "Ягодин". Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Як зазначається, учасники акції безперервно рухаються пішохідним переходом із гаслами. Поліція забезпечує охорону громадського порядку.


"Акція протесту санкціонована, організована за ініціативи громадського об’єднання "Волинські патріоти". Її учасники в такий спосіб висловлюють невдоволення щодо призначення на посаду нового керівника Волинської митниці. Рух транспорту перекритий", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що волинські митники написали відкритого листа президенту Петру Порошенку та керівнику державної фіскальної служби Роману Насірову з вимогою звільнити нового керівника.