ua en ru

Coca-Cola офіційно вибачилася за карту Росії з Кримом

Coca-Cola офіційно вибачилася за карту Росії з Кримом Фото: Coca-Cola

Керівник вашингтонського офісу Coca-Cola принесла офіційні вибачення від імені старшого віце-президента компанії

Компанія Coca-Cola принесла офіційні вибачення за публікацію російським представництвом компанії карти Росії з анексованим Кримом. Про це йдеться в повідомленні прес-служби посольства України в США.

Так, 6 січня в посольстві відбулася зустріч з керівником вашингтонського офісу Coca-Cola До.Ірвін, в ході якої вона принесла офіційні вибачення за інцидент.

"До.Ірвін передав лист від старшого віце-президента компанії Coca-Cola Клайда Таггла на ім'я посла України в США Валерія Чалого з вибаченням за зазначену публікацію, сенс якої був підготовлений незалежним агентством без відома і погодження Coca-Cola, але за яку вона бере на себе повну відповідальність. Відзначається, що компанія негайно видалила цю публікацію, як тільки отримала інформацію щодо цієї ситуації", - йдеться в повідомленні.

Coca-Cola офіційно вибачилася за карту Росії з Кримом

Фото: лист компанії

За словами Ірвін, Coca-Cola націлена продовжувати активну роботу на українському ринку і бути дієвим партнером у реалізації низки соціальних проектів.

Нагадаємо, компанія Coca-Cola у своєму офіційному співтоваристві у соцмережі ВКонтакте опублікувала карту Російської Федерації включає Крим

Офіс Coca-Cola Україна заявив, що агентство, яке розробляло карту Росії в рамках різдвяної кампанії Coca-Cola, внесло зміни в зображення без відома замовника та узгодження з ним.