ua en ru

Чубаров розповів свою версію інциденту в Чонгарі за участю ЗСУ

Чубаров розповів свою версію інциденту в Чонгарі за участю ЗСУ Фото: Рефат Чубаров

У Чонгарі стався інцидент між ЗСУ та членами громадської організації "Аскер"

У Чонгарі (Херсонська область) сталося "невмотивоване і силове заняття військовослужбовцями облаштованої громадською організацією "Аскер" території". Про це на своїй сторінці в Facebook написав глава Меджлісу кримськотатарського народу, депутат Верховної Ради України Рефат Чубаров.

Як повідомив Чубаров, у ніч з 12 на 13 лютого 2017 року в Чонгарі стався інцидент між військовослужбовцями Збройних сил України та членами громадської організації "Аскер".

"Початком інциденту стало невмотивоване і силове заняття військовослужбовцями облаштованої громадською організацією "Аскер" території, на якій базуються бійці формованого кримськотатарського батальйону ім. Номана Челебиджихана", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, в ході інциденту ЗСУ пошкодили окремі споруди і майно громадської організації "Аскер", а також, за словами Чубарова, робилися спроби застосування фізичної сили до членів організації "Аскер".

"В даний час на місці інциденту працюють представники Національної поліції і СБУ. Там же знаходяться представник Меджлісу кримскотарского народу в Херсонській області Абмеджіт Сулейманов та координатор акції "Громадянська блокада "Криму" Ленур Іслямов", - написав Чубаров.

В ніч з 12 на 13 лютого 2017 року на Чонгарі стався інцидент між військовослужбовцями ЗС України та членами громадської...

Опубліковано Рефатом Чубаровим 12 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у ЗСУ заявили про спробу нападу незаконного угруповання на підрозділ в Чонгарі.