ua en ru

Кількість жертв вибухів у Кабулі збільшилася до 25

Кількість жертв вибухів у Кабулі збільшилася до 25 Фото: вибух у Кабулі (twitter.com/astroehlein)

Другий смертник змішався з натовпом репортерів

Кількість жертв вибухів у Кабулі збільшилася до 25, включаючи фотографа AFP і оператора місцевої телестанції. Про це повідомляє The Associated Press.

За словами представника поліції Кабула Хашмата Станекзая щонайменше 45 людей отримали поранення в результаті нападів. Він також додав, що серед убитих були четверо поліцейських.

Вибухи сталися в центральному районі Кабула, де розташовані штаб-квартира НАТО і ряд посольств.

Станекзай підтвердив, що перший терорист-смертник був на мотоциклі. Другий вибух повинен був вразити тих, хто прибув на місце нападу, щоб допомогти жертвам першого вибуху.

За словами представника поліції, другий нападник змішався з натовпом репортерів, які кинулися на місце першої атаки, прикидаючись одним з працівників засобів масової інформації. Він підірвав вибухові речовини, перебуваючи серед журналістів.

Співробітник Комітету з безпеки журналістів Афганістану Тавгіді, повідомив, що оператор місцевого TOLO TV також загинув під час другого вибуху.

Нагадаємо, сьогодні вранці, 30 квітня, в Кабулі відбулися два вибухи.​​​​​ Раніше повідомлялося, що серед загиблих - фотограф Agence France-Presse Шах Мараі.