ua en ru

Кількість жертв урагану "Харві" зросла до 3 осіб

Кількість жертв урагану "Харві" зросла до 3 осіб Фото: ураган

Число жертв урагану збільшилося до трьох осіб

Кількість жертв урагану "Харві" в окрузі Аранзас американського штату Техас збільшилося до трьох осіб. Про це повідомляє газета Los Angeles Times.

Раніше повідомлялося про загибель однієї людини в результаті пожежі в будинку після того, як ураган "Харві" обрушився на техаське місто Рокпорт.

За інформацією видання, аварійні бригади продовжують розбирати завали, прибирати повалені дерева і перевернуті автомобілі.

Національний центр США з попередження ураганів (NHC) повідомив, що ураган "Харві" послабшав до рівня тропічного шторму. У той же час синоптики попередили про загрозу "надзвичайно серйозної повені", яке може привести до небезпечних для життя наслідків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рейнджери Берегової охорони США врятували 18 людей біля берегів Техасу після урагану "Харві". Як зазначається, вертольоти берегової охорони почали пошуки, як тільки з'явилася можливість. Неподалік від порту міста Корпус-Крісті врятовані троє осіб з рибальського човна, четверо - з баржі, і ще 11 осіб з двох буксирів.

Повідомляється, що під час проходження "Харві" в порту Корпус-Крісті затонуло безліч судів, у зв'язку з чим є ймовірність розливу нафтопродуктів або хімікатів.