ua en ru

В Чернівецькій області правоохоронці затримали торговця зброєю із зони АТО

В Чернівецькій області правоохоронці затримали торговця зброєю із зони АТО Фото: поліція

Слідчі дії тривають

В Чернівецькій області правоохоронці затримали торговця зброєю із зони проведення антитероричтичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національної поліції України.

"Співробітниками карного розшуку Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області спільно із спецпідрозділом КОРД затримано жителя Вижницького району, котрий збував вогнепальну зброю, боєприпаси та вибухові пристрої на території краю. Наразі поліцейські перевіряють інших осіб на причетність до даного злочину", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, що затриманий разом зі спільниками торгував зброєю, боєприпасами та вибуховими пристроями із зони АТО на території Чернівецької області.

Затриманий чоловік, відповідно до повідомлення, раніше був засуджений до 10 років за умисне вбивство й звільнився з виправної установи у 2015 році. Наразі чоловік є секретарем громадської організації "Антикорупційний рух" у Вижницькому районі.

altaltalt

Фото: поліція затримала торговця зброєю із зони АТО

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура ліквідувала канал торгівлі зброєю з зони АТО.