ua en ru

У Чернігівську обл. направлено додаткові сили поліції

У Чернігівську обл. направлено додаткові сили поліції Фото: місце події (РБК-Україна)

На місці події розгорнуто міжвідомчий штаб

Для забезпечення безпеки людей, допомоги та проведення евакуації на місце вибуху боєприпасів відряджені додаткові сили та засоби поліції, зокрема, з Києва та Київської області. Про це повідомив т.в.о. голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін під час координаційної наради на базі Ситуаційного центру Нацполіції, передає РБК-Україна з посиланням на прес-службу відомства.

За словами Аброськіна, для забезпечення безпеки людей, допомоги та проведення евакуації на місце відряджені додаткові сили та засоби поліції, зокрема, з Києва та Київської області.

Водночас на місці розгорнуто міжвідомчий штаб.

Фото: вибухи на складі боєприпасів у Чернігівській області (npu.gov.ua)

"Поліцейські беруть участь в евакуації громадян, які опинилися у зоні небезпеки. Також додаткові сили поліції спрямовані задля охорони залишених населених пунктів від мародерства", - йдеться у повідомленні.

Ічня. Вибухи на військових складах.

Опубліковано РБК-Украина Вівторок, 9 жовтня 2018 р.

Окрім того, по периметру зони надзвичайної ситуації працюють мобільні блокпости зі складу працівників групи реагування патрульної поліції.

Також для організації руху у найближчих населених пунктах по тривозі підняті підрозділи патрульної поліції.

"На теперішній час інформація про постраждалих внаслідок вибухів громадян до поліції не надходила", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Чернігівській області вибухнув склад боєприпасів. Місцеві жителі повідомляють про сильні спалахи й гучні вибухи, які доносяться зі сторони військової частини.

ДСНС евакуювала з місця вибуху 6-го Арсеналу поблизу міста Ічня близько 10 тис. осіб.

Згодом у Міноборони повідомили про розгортання штабу ліквідації надзвичайної події, який очолив начальник Генштабу.

Як повідомили в Чернігівській ОДА, внаслідок вибуху складів з боєприпасами у Чернігівській області станом на 8:00 годину ранку немає загиблих.