ua en ru

Під Черніговом зіткнулися два автомобілі, троє загиблих

Під Черніговом зіткнулися два автомобілі, троє загиблих Фото: ДТП під Черніговом (cn.npu.gov.ua)

Ще одна людина перебуває в лікарні

Під Черніговом в результаті зіткнення двох автомобілів загинули троє людей. Про це повідомляє прес-служба поліції Чернігівської області.

"На службу "102" о 6:41 зателефонував водій і повідомив про жахливе ДТП біля автомобільного мосту через Десну в передмісті Чернігова. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що автомобіль Geely, рухаючись по Київському шосе в напрямку населеного пункту Количівка, за автомобільним мостом скоїв лобове зіткнення з автомобілем ГАЗ, який рухався у бік Чернігова.

Так, в результаті аварії водій і дві пасажирки автомобіля Geely загинули на місці. Каретою екстреної медичної допомоги в лікарню доставлений ще один пасажир автомобіля Geely.

Зазначимо, що інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

Під Черніговом зіткнулися два автомобілі, троє загиблихПід Черніговом зіткнулися два автомобілі, троє загиблихПід Черніговом зіткнулися два автомобілі, троє загиблих

Фото: ДТП під Черніговом (cn.npu.gov.ua)

ДТП під Черніговом: троє загиблих. Це сталося сьогодні о 7 ранку. Зіштовхнулися легковик Geely та вантажна Газель. Як сказавши прес-офіцер управління патрульної поліції в області Віталій Копистко, водій Газелі заявив, що їхав в Чернігів. Перед мостом на зустрічну смугу виїхала Geely. Троє пасажирів легковика загинули, один у реанімації. Водій Газелі також в лікарні.

Опубліковано UA:Чернігів Вівторок, 3 липня 2018 р.

Нагадаємо, 2 липня під Харковом в результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали 4 людини.