ua en ru

Чечетов не виключає розблокування Ради для ухвалення змін до закону про вибори

Заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов не виключає розблокування ради для ухвалення змін до закону про вибори. Про це він заявив "Радіо Свобода".

"Парламент як якась забігайлівка: по ночах горілку п'ють, варениками закусюють. Такого паплюження парламенту ще не було! Разом із громадськістю ми присоромимо їх і примусимо працювати. Де записано, що сенсорна кнопка повинна бути? Такого ж нема в Конституції, - коментує ситуацію Михайло Чечетов. - Скоро комусь цей вареник поперек горла застрягне! Ми на п'ять хвилин розблокуємо Верховну Раду, як на харківських угодах - інтелігентно, культурно, щоб нікому зачіску не зіпсувати - ухвалимо зміни до закону і підемо на перевибори по мажоритарній системі. Якщо будуть вибори по мажоритарці, то ті, хто вареники їдять, не пройдуть. А у нас буде триста депутатів", - обіцяє депутат-регіонал.

Нагадаємо, опозиція блокує парламент з 5 лютого виманаючи запровадження особистого голосування депутатів. Ночами у ВР чергують депутати від фракції "Удар", побоючись розблокування трибуни та президіуму парламента.

Читайте також: У ПР не хочуть дострокових виборів і обіцяють відкрити Раду 19 лютого