ua en ru

У Броварах горить п’ятиповерховий будинок, проводиться евакуація

У Броварах горить п’ятиповерховий будинок, проводиться евакуація Фото: пожежа у Броварах (kyivobl.dsns.gov.ua)

Внаслідок пожежі у Броварах постраждалих немає

У Броварах (Київська область) горить п’ятиповерховий будинок, рятувальники проводить евакуацію жителів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Київській області.

Як зазначається, пожежа у Броварах виникла на даху п’ятиповерхового будинку на вулиці Гагаріна, 16. Наразі триває ліквідація пожежі та проводиться евакуація мешканців.

У Броварах горить п’ятиповерховий будинок, проводиться евакуаціяУ Броварах горить п’ятиповерховий будинок, проводиться евакуаціяУ Броварах горить п’ятиповерховий будинок, проводиться евакуаціяУ Броварах горить п’ятиповерховий будинок, проводиться евакуаціяУ Броварах горить п’ятиповерховий будинок, проводиться евакуація

Фото: пожежа у Броварах (kyivobl.dsns.gov.ua)

"За попередньою інформацією, постраждалих немає. На місці події також перебувають працівники медичної служби. Встановлюються всі причини та обставини пожежі", - йдеться у повідомленні.

#Пожежа у #Бровари. Триває #евакуація жителів Палає дах п’ятиповерхового будинку на вулиці Гагаріна, 16. Наразі триває...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Київській області 20 червня 2018 р.

Як повідомляє прес-служба облуправління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області, пожежа у Броварах виникла сьогодні, 20 червня 2018 року, о 10:13. Рятувальники встановили, що горить покрівля 5-ти поверхового житлового будинку на площі 1200 кв. м.

"Триває локалізація. До гасіння пожежі залучено 12 одиниць техніки та 43 чоловіки особового складу", - зазначають у ДСНС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ніч на середу, 20 червня, в Одесі на вулиці Академіка Філатова і в Оранжерейному провулку згоріли п'ять автомобілів.