ua en ru

Бійці Придністров'я не готові до війни проти України. Їх перевіряла ФСБ, - Маляр

Бійці Придністров'я не готові до війни проти України. Їх перевіряла ФСБ, - Маляр Фото: бійці Придністров'я не готові до війни проти України (facebook.com)

Збройні формування на території невизнаного Придністров'я не готові долучитися до російської агресії. ФСБ здійснювала перевірку та з'ясувала, що станом на зараз вони є небоєздатними.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заступника міністра оборони Ганну Маляр під час телемарафону.

"Ми з вами обговорювали, що там є ознаки підготовки до прийому літаків. Зараз там вже є ознаки, що російська ФСБ перевіряє боєздатність місцевих збройних підрозділів так званих і не визнаних. Виявилось, що вони не готові станом на зараз брати участь у агресивних діях РФ", - розповіла вона.

Нагадаємо, раніше в Одеській ОВА також заявляли, що на території Молдови в придністровському регіоні воєнізовані угруповання "ПМР" не готові до участі разом з російськими військами в бойових діях проти України.

Додамо, в Генштабі ЗСУ також повідомили, що російські ФСБ в невизнаному Придністров'ї влаштували перевірку боєздатності1-ї, 2-ї та 3-ї окремих мотострілецьких бригад збройних формувань "ПМР".

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.