ua en ru

Боруссія - Баварія: "Виправдань за поразки "Баварії" бути не може", - Хосеп Гвардіола

Наставник "Баварії" Хосеп Гвардіола поділився очікуваннями від матчу за Суперкубок Німеччини проти дортмундської "Боруссії".

Наставник "Баварії" Хосеп Гвардіола поділився очікуваннями від матчу за Суперкубок Німеччини проти дортмундської "Боруссії".

Читайте також: Боруссія - Баварія: Онлайн трансляція Суперкубка Німеччини

Матч між чемпіоном і володарем Кубка Німеччини "Баварією" з срібним призером першості "Боруссією" відбудеться 27 липня на стадіоні "Сігнал Ідуна Парк" в Дортмунді.

"Я вперше буду керувати командою на цьому стадіоні. Мені говорили, що це особливий досвід, і це варто визнати. Будь-який титул дуже важливий. Для мене є великою честю боротися за Суперкубок Німеччини. А якщо ви - тренер "Баварії", то виправдань або вибачень в разі поразки у вас бути не може.

Юрген Клопп виконав просто фантастичну роботу в Дортмунді. Він двічі ставав зі своїм клубом переможцем Бундесліги, так що для мене буде хорошим досвідом бій з його командою. У "Боруссії" дуже хороший воротар Вайденфеллер. Захисники Хуммельс і Субботич прекрасно грають в обороні. Не варто забувати і про Ройса - дуже розумного футболіста. У Дортмунді чудові флангові гравці і відмінний форвард Левандовські.

Що стосується наших втрат, то через травми не зіграють Мануель Нойєр і Франк Рібері. Бастіан Швайнштайгер дуже давно не виходив на поле. Також ми не зможемо розраховувати на Маріо Гетце і Хольгера Бадштубера", - цитує Гвардіолу Eurosport.