ua en ru

Боруссія - Баварія: Стенограма онлайн-трансляції Суперкубка Німеччини

Дортмундська "Боруссія" стала володарем Суперкубка Німеччини, обігравши в домашньому матчі мюнхенську "Баварію". Двічі відзначилися Ройс і Роббен. Інші голи за "Боруссію" забили Гюндоган і ван Бюйтен у свої ворота.

Дортмундська "Боруссія" стала володарем Суперкубка Німеччини, обігравши в домашньому матчі мюнхенську "Баварію". Двічі відзначилися Ройс і Роббен. Інші голи за "Боруссію" забили Гюндоган і ван Бюйтен у свої ворота.

Читайте також: Боруссія - Баварія: "Виправдань за поразку "Баварії" бути не може", - Хосеп Гвардіола

27 липня, 21:25
Дортмунд, "Сигнал Ідуна Парк"
Боруссія - Баварія, 4:2
Гол:
Ройс, 6, 86, ван Бюйтен (аг), 56, Гюндоган, 57 - Роббен, 54, 64
Боруссія: Вайденфеллер, Гросскройц, Хуммельс, Суботіч, Шмельцер, Шахін, Бендер, Блащиковскі, Гюндоган, Ройс, Левандовскі
Баварія: Штарке, Лам, Боатенг, Ван Бюйтен, Алаба, Тіаго Алькантара, Роббен, Мюллер, Кроос, Шачирі, Манджукіч

Звучить фінальний свисток. Гвардіола починає з дуже неприємної поразки.

90+3 хв. "Боруссія", тримаючи м'яч у своїх ногах, знущається над "Баварією", не даючи їй нічого зробити.

Боруссія - Баварія: Стенограма онлайн-трансляції Суперкубка Німеччини88 хв. Замість Гюндогана вийшов Сократіс.

Боруссія - Баварія: Стенограма онлайн-трансляції Суперкубка Німеччини86 хв. Практично повторення попередньої атаки "Боруссії" призвело до четвертого голу у ворота "Баварії". Левандовскі віддав направо на Обемьянга - той вирішив не бити, а віддав на Ройса, який закотив м'яч у порожні ворота.

Боруссія - Баварія: Стенограма онлайн-трансляції Суперкубка Німеччини85 хв. Данте замість Крооса. Цікаві ходи від пана Гвардіоли.

83 хв. Обемьянг міг поставити "крапку" в матчі. Левандовскі вів за собою контратаку "три на два" на ворота "Баварії". Поляк віддав направо на новачка дортмундської команди. Той прийняв м'яч і пробив по воротах. Але вчасно вийшовший з воріт Штарке загрозу відвів.

80 хв. Тиага Алькантара видав прекрасний пас на Мюллера, який на самоті розстрілював ворота "Боруссії", але влучив у поперечину.

79 хв. Явно втомилися гравці команд. Мало конструктивних дій видно на полі.

Боруссія - Баварія: Стенограма онлайн-трансляції Суперкубка Німеччини75 хв. А замість Манджукіча вийшов Піссаро.

Боруссія - Баварія: Стенограма онлайн-трансляції Суперкубка Німеччини72 хв. Замість Блащиковські у складі "Боруссії" виходить Обемьянг.

Боруссія - Баварія: Стенограма онлайн-трансляції Суперкубка Німеччини67 хв. Замість Шачирі вийшов Швайнштайгер.

66 хв. Шачири непогано подав з флангу і Манджукич в падінні через себе непогано пробив по воротах. На жаль, м'яч пройшов повз ворота.

Боруссія - Баварія: Стенограма онлайн-трансляції Суперкубка Німеччини64 хв. Поругай "Баварію" і вона заб'є гол! Лам прострілив зі свого правого флангу в центр штрафного, де Роббен прийняв м'яч, розвернувся і сильно пробив повз воротаря.

63 хв. "Баварія" грає на відбій. Як звучить, а? А як незвично таке видовище виглядає.

60 хв. На куражі грає "Боруссія". Не відпускає суперника зі своєї штрафної підопічні Клоппа. Дуже яскраво господарі виглядають.

Боруссія - Баварія: Стенограма онлайн-трансляції Суперкубка Німеччини57 хв. ГЮНДОГАН творить шедевр! По центру поля, він пройшов до воріт Штарке, прибрав зашитника і закрутив м'яч у дальній кут воріт!

Боруссія - Баварія: Стенограма онлайн-трансляції Суперкубка Німеччини56 хв. І тут же "Боруссія" знову вийшла вперед! Гюндоган подав з флангу і ван Бюйтен головою в падінні відправив м'яч у власні ворота.

Боруссія - Баварія: Стенограма онлайн-трансляції Суперкубка Німеччини54 хв. Роббен зрівнює рахунок! Лам подав з правого флангу на дальню штангу, звідки Арьєн Роббен точним ударом головою відправив м'яч у сітку воріт.

Боруссія - Баварія: Стенограма онлайн-трансляції Суперкубка Німеччини51 хв. Боатенг збив Левандовскі на фланзі.

50 хв. Команди обмінялися підходами до штрафних один одного,але створити що-небудь небезпечне ні в кого не вийшло.

Боруссія - Баварія: Стенограма онлайн-трансляції Суперкубка Німеччини46 хв. Заміни пішли - замість Бендера вийшов Кель.

Слідкуємо за другим таймом.

Свисток на перерву.

42 хв. Боатенг не дав Гюндогану "смачно" вбити м'яч у сітку воріт з лінії воротарського майданчика. Хороша атака пройшла у "Боруссії" з переведенням з одного флангу на інший.

39 хв. Ройс спробував пробити з дальньої дистаніції. М'яч полетів у вболівальників над воротами.

35 хв. Шачирі сильно прострілив уздовж воріт зліва, але Манджукіч не встиг до м'яча.

33 хв. Непогано Лам подав з флангу на дальню штангу, звідки Манджукіч спробував скинути головою до воріт. Але Вайденфеллер вчасно опинився на шляху м'яча.

30 хв. Штарке спробував показати техніку і обіграв Левандовскі. З великим трудом, але у голкіпера це вийшло.

26 хв. Жарко в Німеччині. Перерва на те, щоб гравці попили води.

23 хв. "Баварія" більше володіє м'ячем, але "Боруссія" чудово виглядає без м'яча. Рух, швидкість, думка - все виглядає дуже привабливо.

19 хв. І тут же, Левандовскі дивом не забиває! Ройс прострілив уздовж воріт, перебуваючи у штрафному, на Левандовські, але удар поляка відбив Шторке.

18 хв. Трохи заспокоїлася гра. М'яч, в більшості часу, знаходиться в центрі поля.

14 хв. Що ж творить Вайденфеллер!!! Алаба подав з флангу, м'яч після пасу партнера опинився в ногах у Шачирі і той низом пробив по воротах. Воротар ногою відбив. А з повторним ударом нападника кіпер впорався вже рукою.

11 хв. Шачирі приклався до м'яча по центру воріт з лінії штрафного. Вайденфеллер встиг зреагувати і врятувати свою команду.

9 хв. Ще один провал оборони "Баварії" завершився реалізованим виходом один на один Левандовскі. Але суддя свиснув офсайд...

Боруссія - Баварія: Стенограма онлайн-трансляції Суперкубка Німеччини6 хв. Гол! Відкриває рахунок "Боруссія"! Грубо помилився Штарке після скидки головою від Бендера. До м'яча підлетів Ройс і м'яко чолом відправив м'яч у сітку.

3 хв. Співає переповнений стадіон у Дортмунді. Красиво починається сезон в Німеччині.

Стартував матч!

Добрий вечір, шановні друзі. РБК-Україна починає онлайн трансляцію матчу між двома кращими командами Європи минулого сезону - "Баварією" і "Боруссією". Дві німецькі команди битимуться за Суперкубок Німеччини.