ua en ru

У "Борисполі" у контрабандистів вилучили 7 тис. мобільних телефонів з Гонконгу

У "Борисполі" у контрабандистів вилучили 7 тис. мобільних телефонів з Гонконгу Ілюстративне фото (facebook.com/SFSofUkraine)

Мобільні телефони намагалися ввезти в Україну за підробленими документами

В аеропорту "Бориспіль" співробітники Державної фіскальної служби України (ДФС) конфіскували 7 тис. мобільних телефонів, які планували незаконно ввезти в Україну. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Працівниками Управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Київської митниці ДФС припинена спроба незаконного переміщення через митний кордон України в міжнародному пункті пропуску для повітряного сполучення "Бориспіль" рекордної партії мобільних телефонів", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, уточнюється, що при перевірці документів на ввезення товару, було виявлено, що шахраї намагалися під виглядом частин для мобільних телефонів провезти в країну інший вантаж.

"За документами товар був позначений як "частини для мобільних телефонів стільникових мереж зв'язку", проте при перевірці виявилося, що насправді це мобільні телефони на дві SIM-карти з камерою з Гонконгу", - уточнили в прес-службі.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, в аеропорту Запоріжжя митники припинили спробу контрабанди 45 кг срібла в гранулах.