ua en ru

Бойовики за добу 3 рази порушили перемир'я, - штаб АТО

Бойовики за добу 3 рази порушили перемир'я, - штаб АТО Фото: АТО на Донбасі

Минула доба в зоні АТО не пройшла повністю спокійно

Бойовики за минулу добу, 7 вересня, 3 рази порушили перемир'я. Про це йдеться в повідомленні на сторінці у Facebook прес-центру антитерористичної операції (АТО).

"Нажаль минула доба в зоні АТО не пройшла повністю спокійно. Якщо майже до 18 години вздовж лінії розмежування обстрілів не було, то після 6 вечора ворог продовжив збройні провокації. Загалом, упродовж минулої доби проросійські бандформування тричі порушили перемир'я", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, близько 18 години, в районі населеного пункту Сизе, що на Луганському напрямку, диверсійно-розвідувальна група бойовиків - до 7 чоловік, за підтримки стрілецької зброї і гранатометів намагалася обійти опорний пункт українських військових. В результаті бойового зіткнення противник відступив.

"О 18:25 злочинці зі стрілецької зброї обстріляли наші підрозділи в Майорську, на Артемівському напрямку. А близько 23 години бандити били з 82-міліметрового міномету по українських позиціях у Мар'їнці", - повідомляють у штабі.

Також повідомляється, що після опівночі, 8 вересня о 1:40 в районі селища Сизе, неподалік опорного пункту сил АТО, де декілька годин тому відбувся бій, ворожі диверсанти знову невдало намагалися прорвати оборону українських військових.

Нажаль минула доба, в зоні АТО, не пройшла повністю спокійно. Якщо майже до 18 години, вздовж лінії розмежування обстріл...

Posted by Прес-центр АТО on 7 сентября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 6 вересня бойовики 12 разів порушили перемир'я.

"Наприкінці вчорашніх доби обстановка в зоні АТО залишалася відносно спокійною. З 18 годин до опівночі незаконні збройні формування кілька разів відкривали провокуючий вогонь бік наших позицій. Загалом, за минулу добу проросійські бандформування 12 разів порушували перемир'я", - йдеться в повідомленні прес-служби АТО.