ua en ru

Бойовики з кулеметів обстріляли сили АТО в районі Авдіївської промзони, - штаб

Бойовики з кулеметів обстріляли сили АТО в районі Авдіївської промзони, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики 4 рази обстрілювали сили АТО

Бойовики з кулеметів обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) в районі Авдіївської промзони (Донецька область). Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"День Державного прапора України у районі проведення АТО пройшов відносно спокійно. З опівночі зафіксовано 4 випадки порушення перемир’я. В основному, ці обстріли були не прицільні і носили провокативний характер", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Луганському напрямку бойовики з гранатометів і стрілецької зброї двічі обстрілювали опорні пункти ЗСУ неподалік Кримського. Крім того, близько першої години дня бойовики випустили 2 міни калібру 120 та 82 міліметри у районі Новоолександрівки.

"На Донецькому напрямку ворог бив із великокаліберних кулеметів по українських укріпленнях в районі Авдіївської промзони. Майже на усі збройні провокації сили АТО відповідали прицільним вогнем, тож вогневе протистояння було нетривалим", - йдеться у повідомленні.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 23 серпня 2017 року День Державного прапора України у районі пр...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) за вчорашню добу, 22 серпня, в результаті бойових дій отримали поранення і травми четверо українських військових, загиблих немає.