ua en ru

Бойовики продовжують обстріл під Маріуполем, є жертви, - штаб оборони

Бойовики продовжують обстріл під Маріуполем, є жертви, - штаб оборони Фото: ситуація в зоні АТО

Бойовики посилили активність сьогодні після опівночі

Бойовики за останню добу продовжили обстріл околиць Маріуполя Донецької області, в результаті чого з української сторони є втрати і поранені. Про це йдеться в повідомленні штабу "Оборони Маріуполя".

"На жаль, з українського боку є втрати і поранені", - йдеться в повідомленні.

При цьому точне число потерпілих поки невідомо.

Як повідомляє "Оборона Маріуполя", за минулу добу бойовики 3 рази обстріляли позицій сил АТО в межах сектора "М" (поблизу населених пунктів Новотроїцьке, Гранітне, Широкіно) зі стрілецької зброї, гранатометів і БМП.

"Сьогодні після півночі вже противник посилив свою активність, збільшив калібр застосовуваного озброєння і вже зробив 3 обстрілу українських позицій. Розташування що дислокуються в околицях н. п. Сопіно потрапили під обстріл зі 152-мм САУ в 00.30. В цей же час супротивник вів вогонь по силам АТО зі 152-мм САУ в районі н. п. Талаківка. Вранці з 5.40 до 6.50 обстрілу з 120-мм мінометів зазнали позиції сил АТО в районі Талаковки", - розповіли в штабі оборони міста.

БРИФИНГ КРИЗИСНОГО ЦЕНТРА «ОБОРОНА МАРИУПОЛЯ» 25.08.15.За минувшие сутки противник произвел 3 обстрела позиций сил АТО...

Posted by Оборона Мариуполя on 24 августа 2015 г.

Нагадаємо, за минулу добу, 24 серпня, бойовики 77 раз обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.