ua en ru

Бойовики обстріляли Красногорівку з танків і "Градів", є поранені

Бойовики обстріляли Красногорівку з танків і "Градів", є поранені Фото: наслідки обстрілів Красногорівки

Є прямі влучення в будівлі, вибухами пошкоджено будівлі школи і лікарні

Підтримувані Росією бойовики на Донбасі обстріляли з реактивних систем "Град", а також танків і мінометів Красногорівку Донецької області, внаслідок чого поранення отримали дві жінки і один чоловік. Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у своєму Facebook.

"Російські окупанти знову обстрілюють Красногорівку. Стріляють із градів, танків і мінометів. Є прямі влучення в будівлі. Вибухами пошкоджено будівлі ЗОШ 2, лікарні. На другому поверсі школи пожежа. Рятувальники ліквідовують вогонь. Осколкові поранення отримали кілька мирних мешканців", - написав він у соцмережі.

При цьому Жебрівський відзначив, що інформація уточнюється, а на місці працюють підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Рятувальники вже локалізували пожежу в школі Красногорівки. Станом на зараз уточнена інформація щодо поранених внаслідок ранкових обстрілів: дві жінки і один чоловік", - додав Жебрівський.

Російські окупанти знову обстрілюють Красногорівку. Стріляють з градів, танків і мінометів. Є прямі влучення в будівлі. ...

Опубліковано Павлом Жебрівським 27 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що протягом минулої доби, 27 травня 2017 року, терористи на Донбасі загалом здійснили 49 обстрілів позицій сил антитерористичної операції, унаслідок чого було поранено 8 українських військовослужбовців.