ua en ru

Минулої доби на Донбасі було 49 обстрілів, поранено 8 військових

Минулої доби на Донбасі було 49 обстрілів, поранено 8 військових Фото: українські військові в зоні АТО

Терористи неодноразово використовували й важке артилерійське озброєння

Протягом минулої доби, 27 травня 2017 року, підтримувані Росією бойовики на Донбасі загалом здійснили 49 обстрілів позицій сил антитерористичної операції, унаслідок чого було поранено вісім українських військовослужбовців. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Минулої доби ситуація у районі проведення АТО суттєвих змін не зазнала. Оперативна обстановка залишається складною. Впродовж доби, 27 травня, російсько-терористичні бандформування 49 разів відкривали вогонь по підрозділах Збройних Сил України", - йдеться в ранковому зведенні штабу.

За даними відомства, терористи неодноразово використовували й важке артилерійське озброєння практично на всій ділянці лінії розмежування сторін: Приморському, Донецькому та Луганському напрямках.

"У результаті бойових дій минулої доби 8 українських захисників зазнали поранень", - констатували в прес-центрі штабу АТО.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 годину 28 травня 2017 року Минулої доби ситуація у районі...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 27 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу, 26 травня, двоє українських військових отримали поранення, загиблих немає.