ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО під Авдіївкою, загинули 2 військових

Бойовики обстріляли сили АТО під Авдіївкою, загинули 2 військових Фото: сили АТО на Донбасі

Бойовики обстріляли позиції військових з мінометів, танків і гранатометів

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) під Авдіївкою Донецької області проросійські бойовики обстріляли опорний пункт української сторони, в результаті чоло загинули двоє військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

"За попередньою інформацією, в результаті обстрілу опорного пункту підрозділу однієї з механізованих бригад, який розташовано неподалік Авдіївки, загинули двоє військовослужбовців Збройних сил України", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що на даному напрямку противник застосовував танки, міномети калібру 82-мм гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети.

Повідомлення прес-центру штабу АТО За попередньою інформацією, внаслідок обстрілу опорного пункту підрозділу однієї з ме...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 20 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за день поранення отримали 4 військових, а бойовики 22 рази обстріляли українські позиції на Донбасі. Зокрема, обстріли зафіксовано на трьох напрямках. Бойовики застосовували різні види озброєння, в тому числі заборонені мінськими угодами.