ua en ru

В зоні АТО за день поранення отримали 4 військових, - штаб

В зоні АТО за день поранення отримали 4 військових, - штаб Фото: сили АТО на Донбасі

Бойовики за день 22 рази обстріляли позиції сил АТО на Донбасі

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі 20 квітня 2017 року в результаті бойових дій поранення отримали 4 військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

"Підрозділи російсько-окупаційних військ продовжують провокаційні обстріли позицій сил АТО. З початку доби ворог 22 рази відкривав вогонь по опорних пунктах українських захисників... Четверо військовослужбовців сил АТО отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що на Приморському напрямку бойовики обстрілювали позиції поблизу Мар'їнки з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. Також ворог обстрілював військових в районі Павлополя, Водяного, Чермалика та Красногорівки.

На Донецькому напрямку з мінометів, кулеметів і стрілецької зброї обстріляли Кам'янку, Майорськ, Зайцеве, Опитне та Піски. На Луганському напрямку з мінометів і автоматичних гранатометів обстріляли опорні пункти біля Катеринівки та Донця.

Зведення прес-центру штабу АТО на 18.00 20 квітня Підрозділи російсько-окупаційних військ продовжують провокаційні обстр...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 20 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше штаб АТО заявив про поширення в інтернеті інформації, яка дискредитує ЗСУ.