ua en ru

Бойовики обстріляли блокпости сил АТО з мінометів і БМ-21 "Град", - штаб

Бойовики обстріляли блокпости сил антитерористичної операції в семи населених пунктах на Донбасі з мінометів і БМ-21 "Град".

Бойовики обстріляли блокпости сил антитерористичної операції в семи населених пунктах на Донбасі з мінометів і БМ-21 "Град". Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Facebook.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. Ігноруючи режим тимчасового припинення вогню, незаконні збройні формування продовжують обстрілювати позиції сил антитерористичної операції. Артилерійським і мінометним обстрілам, а також обстрілу з використанням ракетних систем залпового вогню БМ-21 "Град" піддалися блокпости і опорні пункти розташовані в районах населених пунктів Піски, Рідкодуб, Центральний, Золоте, Розсипне, Приовражне, Нижня Кринка", - йдеться в повідомленні прес-центру.

При цьому, згідно з повідомленням штабу, ситуація в районі Маріуполя залишається стабільною, там сили АТО проводять заходи, спрямовані на недопущення втрат серед особового складу.

"У свою чергу сили АТО дотримуються режиму припинення вогню, наносять вогневі ураження противнику лише з метою нейтралізації його вогневих точок", - уточнює прес-центр.

Нагадаємо, сьогодні вранці повідомлялося, що сили АТО на Донбасі вогнем знищили 20 терористів, одну систему залпового вогню БМ-21 "Град" і 4 міномета.