ua en ru

Сили АТО вогнем знищили 20 терористів і БМ-21 "Град", - штаб

Сили антитерористичної операції на Донбасі вогнем знищили 20 терористів, одну систему залпового вогню БМ-21 "Град" і 4 міномета.

Сили антитерористичної операції на Донбасі вогнем знищили 20 терористів, одну систему залпового вогню БМ-21 "Град" і 4 міномета. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Facebook.

"Вогнем силами АТО знищено до 20 терористів, одна реактивна система залпового вогню БМ-21 "Град" і 4 міномети", - сказано в повідомленні.

При цьому наголошується, що, незважаючи на режим припинення вогню, бойовики продовжують обстрілювати позиції сил АТО. Артилерійським і мінометного обстрілу піддалися блокпости і опорні пункти в районах населених пунктів Щастя, Нижньотепле, Станиця Луганська Луганської області, а також Трудівське, Гранітне, Красногорівка, Славне, Новий світ, Новоселівка, аеропорт "Донецьк", Нижня Кринка, Авдіївка, Новомихайлівка в Донецькій області.

Згідно з повідомленням прес-центру АТО, ситуація в Маріуполі залишається стабільною, місто знаходиться під контролем сил АТО.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що сили антитерористичної операції намагаються ізолювати райони прориву терористів.