ua en ru

Бойовики двічі обстрілювали з танку позиції сил АТО поблизу Авдіївки, - штаб

Бойовики двічі обстрілювали з танку позиції сил АТО поблизу Авдіївки, - штаб Фото: українські військові (twitter.com-nolanwpeterson)

Крім того, бойовики обстрілювали Авдіївську промзону з гранатометів різних видів

Бойовики двічі обстрілювали з танку позиції сил антитерористичної операції (АТО) поблизу Авдіївки (Донецька область). Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Від початку сьогоднішньої доби обстановка у районі проведення АТО залишалась напруженою. Російсько-окупаційні угруповання під час обстрілів активно застосовували зброю, калібр якої перевищує 100 міліметрів. Загалом від початку доби незаконні збройні формування 7 разів порушили перемир’я. Внаслідок бойових дій втрат серед українських захисників немає", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вночі, впродовж майже двох годин, бойовики двічі відкривали вогонь з танку поблизу Авдіївки. Крім того, бойовики обстрілювали Авдіївську промзону з гранатометів різних видів.

Також повідомляється, що з 120-міліметрового міномету бойовики відкривали вогонь по укріпленням сил АТО біля Пісків, а зі стрілецької зброї - неподалік Кам’янки.

"На Приморському напрямку бойовики били із 82-міліметрового міномету на околицях Талаківки, а з гранатометів поблизу Гнутового. Також під вогнем великокаліберних кулеметів опинились наші опорні пункти неподалік Мар’їнки. На Луганському напрямку з опівночі зберігався режим тиші", - йдеться у повідомленні.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 27 вересня 2017 року Від початку сьогоднішньої доби обстановка ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 27 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 26 вересня 2017 року, в результаті бойових дій загинули серед українських військовослужбовців немає, один боєць отримав поранення.