ua en ru

Бойовики на Донеччині обстріляли житлові квартали і контрольний пост Мар'їнки, - штаб АТО

Бойовики на Донеччині обстріляли житлові квартали і контрольний пост Мар'їнки, - штаб АТО Фото: Мар'їнка

За непідтвердженими даними, обстріл вівся з мінометів

Бойовики на Донбасі обстріляли житлові квартали Мар'їнки (Донецька область). Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

"Зараз оперативними черговими службами з'ясовується вид зброї, яка застосовує противник, і за непідтвердженою інформацією мова йде про міномети калібру 82-мм, озброєння БМП і гранатомети", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що кілька будинків зруйновані, інформації про потерпілих місцевих жителів або військовослужбовців поки немає.

Штаб АТО: Російсько-окупаційні війська обстрілюють житлові квартали Мар'яна їнки Сьогодні вечері, 24 квітня, під час обстріл...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 квітня 2017 р.

Крім того, штаб АТО повідомляє, що бойовики обстріляли контрольний пост "Маріїнка". За попередньою інформацією, в результаті обстрілу постраждалих немає.

"Сьогодні, 24 квітня, підрозділи російсько-окупаційних військ з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї обстріляли контрольний пост "Маріїнка" Державної прикордонної служби України. Противник вів вогонь з боку населеного пункту Олександрівка, що знаходиться на тимчасово непідконтрольної території України", - повідомляє штаб.

Прес-центр штабу АТО: російсько-окупаційні війська обстріляли контрольний пост (мар'їнка) ДПС України Сьогодні,24 квітня...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 квітня 2017 р.

Нагадаємо, також сьогодні повідомлялося, що бойовики застосували проти сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі легку переносну реактивну систему "Партизан".