ua en ru

Бойовик на Донбасі дезертирував з полку і взяв у заручники місцеву мешканку, - розвідка

Бойовик на Донбасі дезертирував з полку і взяв у заручники місцеву мешканку, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (mykolaivka-rada.gov.ua)

Бойовик намагався в подальшому потрапити на територію РФ

На Донбасі військовослужбовець 11 окремого мотострілецького полку Микола Мільченка на прізвисько "Біс" дезертирував з полку і взяв у заручниці місцеву мешканку, щоб в подальшому потрапити на територію РФ. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"У російських окупаційних військах на території Сходу України тривають відзначатися випадки дезертирства і злочинних дій стосовно місцевого населення. Так, 7 липня ц. р. військовослужбовець зі складу 11 окремого мотострілецького полку Мінченко Микола Миколайович (позивний "Біс", громадянин РФ) самовільно залишив місце несення служби зі зброєю. Під час укриття взяв в заручники громадянське особу (жінку) і намагався в подальшому потрапити на територію РФ", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 9 липня В російських окупацій...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 9 липня 2017 р.

Нагадаємо, 7 липня розвідка повідомляла, що на окупованому Донбасі тривають випадки дезертирства серед бойовиків у зв'язку з навантаженням, зневажливим ставленням командування, приховуванням реальних втрат особового складу.