ua en ru

Блокування NewsOne: активісти почали облаштовуватися під телеканалом

Блокування NewsOne: активісти почали облаштовуватися під телеканалом Фото: мішки біля офісу телеканалу (newsone.ua)

Розходитися ніхто не планує

Невідомі люди у камуфляжній формі, які заблокували телеканал NewsOne у Києві 3 грудня 2017 року, почали облаштовуватися біля входів до каналу, не плануючи розходитися. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

"Активісти почали облаштовуватися під телеканалом. Розходитися ніхто не планує", - йдеться в повідомленні.

Тим часом до студії NewsOne, попередньо поспілкувавшись із активістами, зайшов колишній глава Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі, в якого заплановано ефір на цьому телеканалі.

Нагадаємо, раніше сьогодні повідомлялося, що в Києві невідомі заблокували офіс телеканалу NewsOne. Зокрема до території каналу під'їхала вантажівка з мішками. В'їзд до будівлі заблоковано колючим дротом. У звязку з цим журналісти попросили правоохоронні органи звернути увагу на подію.

Зазначимо, що власником телеканалу NewsOne є позафракційний народний депутат Євген Мураєв. 30 листопада в ефірі програми "Український формат", коментуючи слова народного депутата Світлани Заліщук про наслідки Революції гідності, Мураєв назвав події на Майдані Незалежності в Києві взимку 2013-2014 років "державним переворотом".