ua en ru

У Чорному морі біля берегів Румунії затримали судно з 87 мігрантами

У Чорному морі біля берегів Румунії затримали судно з 87 мігрантами Фото: судно з мігрантами в Чорному морі (politiadefrontiera.ro)

48 чоловіків, 16 жінок та 23 дитини передані правоохоронним органам

Поблизу румунського берега Чорного моря було затримано риболовецьке судно, на борту якого перебували 87 мігрантів. Про це повідомляє прес-служба Берегової охорони Румунії.

"Прикордонні поліцейські берегової охорони перехопили рибальський траулер за підозрою в незаконній міграції. На його борту перебувало багато людей. Близько 06:35 прикордонні поліцейські виявили в Чорному морі підозрілий траулер приблизно за 14 миль від порту "Мідія", за межами територіальних вод, що прямував до берега Румунії", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що при цьому судно не відповіло на сигнали прикордонної поліції і не зупинилося для проведення специфічних перевірок, продовжуючи шлях до румунського берега. У супроводі катерів Берегової охорони в 10:05 воно зупинилося біля берега недалеко від порту "Мідія".

За інформацією відомства, на борту судна перебувало 87 осіб (48 чоловіків, 16 жінок та 23 дитини). Вони передані правоохоронним органам.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кількість мігрантів, які нелегально прибули до Німеччини, помітно зменшилася у першій половині 2017 року.