ua en ru

"Бенфіка" – "Динамо": де дивитися матч кваліфікації Ліги чемпіонів

"Бенфіка" – "Динамо": де дивитися матч кваліфікації Ліги чемпіонів Фото: Стримати Гонсалу Рамуша в Лодзі не змогли (facebook.com/fcdynamoua)

Трансляція другого поєдинку плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів 2022/23 між лісабонською "Бенфікою" та "Динамо" з Києва буде доступна на території України.

Де дивитись матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч "Бенфіка" – "Динамо" відбудеться на лісабонському "Ештадіу да Луж" 23 серпня. Початок поєдинку о 22:00. Переможець пари потрапить у груповий етап Ліги чемпіонів.

У цифровому мовленні Т2 домашній матч "біло-синіх" не транслюватимуть. Починаючи з плей-офф кваліфікації, усі поєдинки Ліги чемпіонів на території України показуватиме офіційний транслятор турніру – медіасервіс MEGOGO.

Матчі єврокубків там доступні в передплаті "Максимальна". Окрім того, трансляція у найвищій якості буде доступна абонентам платформи Volia TV через канали MEGOGO Футбол. Передматчева студія розпочнеться о 21:00. Коментуватимуть поєдинок Сергій Лук'яненко та Вадим Скічко.

Тренерський штаб "Динамо" взяв до Португалії 26 виконавців. До складу команди повернулися досвідчені хавбеки Сидорчук і Гармаш, які пропустили перший матч через дискваліфікацію. Тим часом Попов і Циганков пропустять поєдинок через ушкодження.

Раніше відомі букмекери склали сітку коефіцієнтів на матч-відповідь у протистоянні португальського та українського грандів. Безумовним фаворитом залишилася "Бенфіка", а вірогідність нічиєї вдвічі вища за ймовірну перемогу "Динамо"