ua en ru

"Бенфіка" – "Динамо": прогноз на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

"Бенфіка" – "Динамо": прогноз на матч кваліфікації Ліги чемпіонів Фото: Владислав Дубінак борознитиме лівий фланг (facebook.com/fcdynamoua)

У другому поєдинку плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів 2022/23 київське "Динамо" гостюватиме в Лісабоні у місцевої "Бенфіки".

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч "Бенфіка" – "Динамо" відбудеться на лісабонському "Ештадіу да Луж" 23 серпня. Початок поєдинку о 22:00. Переможець пари потрапить у груповий етап Ліги чемпіонів.

Для британської контори William Hill португальський гранд залишився однозначним фаворитом матчу. На "орлів" приймають ставки зі скромним коефіцієнтом 1,30. Натомість на перемогу "Динамо" можна поставити з кефом аж 11,00. Навіть нічия набагато вірогідніша з балом 5,00.

У Португалії "біло-синім" треба забивати мінімум двічі, тож можна закластися на два та більше м'ячі Артема Бєсєдіна з фантастичним кефом 46,00. Простіша ставка, що лише "Динамо" зуміє забити – коефіцієнт 15,00.

Тим часом австрійці з Bwin вірять у підопічних Мірчі Луческу трохи більше. На перемогу "Динамо" тут виставили бал 9,50. Коефіцієнт на перемогу "Бенфіки" аналогічний – 1,31. Потенційна ж нічия збільшить виграш у 5,5 разів.

Любителі гострих відчуттів можуть закластися на подвійну ставку з голом Віталія Буяльського та перемогою українського гранда з високим балом 17,00. Зі ставок на точний рахунок привабливою виглядає нульова нічия з кефом 13,50.

Тренерський штаб "Динамо" взяв до Португалії 26 виконавців. До складу команди повернулися досвідчені хавбеки Сидорчук і Гармаш, які пропустили перший матч через дискваліфікацію. Тим часом Попов і Циганков пропустять поєдинок через ушкодження.