ua en ru

У Білому домі вважають, що угода Манафорта зі слідством не пов'язана з Трампом

У Білому домі вважають, що угода Манафорта зі слідством не пов'язана з Трампом Фото: Пол Манафорт (Bloomberg)

У Білому домі прокоментували угоду Пола Манафорта зі слідством

У Білому домі вважають, що угода Пола Манафорта зі слідством ніяк не пов'язана з президентом США Дональдом Трампом. Про це заявила прес-секретар Білого дому Сара Сандерс, передає Associated Press.

"Це абсолютно не має нічого спільного з президентом або його переможної президентської кампанії 2016 року. Це абсолютно не пов'язано", - підкреслила Сандерс.

Зазначимо, колишній глава передвиборчого штабу президента Дональда Трампа Пол Манафорт погодився визнати провину в звинувачення у змові проти США і змові з метою перешкоди правосуддю, пред'явлених йому спеціальним прокурором Робертом Мюллером.

Нагадаємо, у четвер Манафорт провів більше чотирьох годин у дискусіях з групою спеціальних прокурорів Роберта Мюллера, які займаються розслідуванням про змову між кампанією Трампа і РФ.

Також 14 вересня 2018 року, суд підтримав апеляцію України в суперечці з Російською Федерацією за так званим "боргом Януковича" на 3 млрд доларів. Тепер Високий суд Лондона має повернутися до розгляду боргової суперечки "в рамках класичного судочинства з урахуванням всіх політичних моментів справи".