ua en ru

Баварія - Реал: анонс матчу

Баварія - Реал: анонс матчу Фото: "Баварія" - "Реал" (fcbayern.com)

Готуємося до першого поєдинку 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Мюнхенська "Баварія" і мадридський "Реалом" зустрінуться в першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 2". На думку букмекерів, у даному поєдинку перевага на боці німецького клубу.

25 квітня 21:45
Мюнхен, "Альянц Арена"

"Реал" і "Баварія" зустрічаються в 25 разів - це рекорд єврокубків. "Реал" пройшов "Баварію" в 1/4 фіналу минулого розіграшу. Підопічні Зідана можуть виграти Лігу чемпіонів утретє поспіль. Команди Хайнкеса тричі грали в Лізі чемпіонів і кожен раз виходили в фінал.

Матч буде судити голландська бригада арбітрів на чолі з Бьорном Куйперсом. Допомагати йому будуть судді на лініях Сандер ван Рукел і Ервін Зейнстра, додаткові асистенти Пол ван Букел і Денніс Хіглер, а також четвертий рефері Чарльз Схаап.

Головний тренер "Баварії" Юпп Хайнкес: "Деякі тренери ніколи не добираються до таких матчів. Я людина скромна, подохожу до цих ігор без емоцій. Хоча під час матчу вони, звичайно, будуть. Це буде вистава для всіх уболівальників. Свого часу я протистояв фантастичним тренерам, таким як Йохан Кройфф і Марчело Ліппі. Що стосується Зінедіна Зідана, мені подобається, як "Реал" грає під його керівництвом".

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан: "Поважаю Юппа Хайнкеса за його досягнення з "Баварією" і "Реалом". Можу лише бути вдячний йому за компліменти. Завтра від нас буде потрібно потужно зіграти проти сильного суперника. "Баварія" - великий клуб із завидною силою духу. Навряд чи можна говорити про фаворитів в нашій парі. Навіть не сумніваюся, що в плані психології ми завтра будемо готові на 150%".

Орієнтовні склади:

"Баварія": Ульрайх; Кіммі, Хуммельс, Боатенг, Алаба; Мартінес, Алькантара; Хамес, Мюллер, Рібері; Левандовскі
Не зіграють: Відаль (коліно), Коман (голеностоп)
Під питанням: Нойер (стопа), Толіссо (забій)

"Реал": Навас; Карвахаль, Варан, Рамос, Марсело; Кроос, Каземіро, Модріч, Іско; Бензема, Роналду
Під питанням: Начо (м'яз)