ua en ru

Баварія - Атлетико: онлайн-трансляція матчу Ліги Чемпіонів

Баварія - Атлетико: онлайн-трансляція матчу Ліги Чемпіонів Фото: Бавария - Атлетико

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Онлайн-трансляція матчу "Баварія" - "Атлетіко" почнеться на РБК-Україна в 21:15, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол 1".

Після дивного першого матчу, коли "Атлетіко" зумів показати неймовірний рівень свого футболу і перемогти, від "Баварії" чекають здатності здивувати.

3 квітня, 21:45
Мюнхен, "Альянс Арена"

Баварія - Атлетіко 2:1
Гол: Алонсо, 31, Левандовскі, 74 - Гризманн, 54
Баварія:
Нойєр - Лам, Боатенг, Мартінес, Алаба - Алонсо - Коста, Мюллер, Відаль, Рібері - Левандовскі
Атлетіко: Облак, Хуанфран, Годін, Хіменес, Луїс - Сауль, Габі, Фернандес, Коке - Торрес, Грізманн

Перший матч 0:1

Перший поєдинок тиждень наха проходив за очікуваним сценарієм - "Баварія" володіла і атакувала, а "Атлетіко" вміло оборонявся і користувався рідкісними моментами. Сьогодні матч буде проходити в дуже схожому стилі. Хіба що, від баварців варто чекати ще більшої прудкості.

На даний момент, "Атлетіко" виглядає чи не найкращою командою Європи в плані зібраності і зіграності. І очікувати, що вони просто так віддадуть можливість пройти у фінал Ліги Чемпіонів нехай більш іменитої "Баварії", не варто. Дієго Сімеоне прекрасно розуміє, чим може здивувати як Гвардіола, так і гравці "Баварії".

Можна предполозить, що "Атлетіко" ризикне на початку гри й трохи поатакует. І з умінням мадридців атакувати, у них цілком може вийти. І тоді "Баварії" буде складно як нікому іншому - забити у ворота "Атлетіко" більше одного м'яча дуже складно.

Баварія - Атлетико: онлайн-трансляція матчу Ліги Чемпіонів

Фото: Хосеп Гвардіола:

Головний тренер "Баварії" Хосеп Гвардіола:

"Не слід думати про те, скільки голів ми заб'ємо. В першу чергу необхідно добре захищатися і контролювати гру. Хочемо багато володіти м'ячем і забивати голи. "Атлетіко" добре обороняється, але і атаку завжди готовий провести що треба. З такими суперниками грати дійсно складно. Це дуже зіграна команда, взаєморозуміння у мадридців просто блискуче. Але свої моменти ми створимо, нехай, можливо, і не так багато".