ua en ru

Барселона - Реал: анонс матчу

Барселона - Реал: анонс матчу Фото: "Барселона" - "Реал" (realmadrid.com)

Готуємося до центрального матчу 36 туру чемпіонату Іспанії

Мадридський "Реал" приїде в гості до каталонської "Барселони" в матчі 36 туру іспанської Примери. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 2". На думку букмекерів, фаворитом у цьому матчі є каталонський клуб.

6 травня 21:45
Барселона. Стадіон "Камп Ноу"

Два іспанських гранда в рамках 36 туру чемпіонату Іспанії зустрінуться у другому Ель Класико в сезоні. Перша така зустріч для мадридців завершилася фіаско - 0:3.

Каталонці вже завоювали кубок короля, гарантували євроосінь і титул чемпіона Іспанії. "Вершкові" ж дійшли до фіналу Ліги чемпіонів утретє поспіль. Але, не дивлячись на все це, перемога над заклятим суперником буде коштувати набагато більше, ніж три очки.

Головним арбітром матчу на "Камп Ноу" призначений Алехандро Хосе Ернандес Ернандес.

Головний тренер "Барселони" Ернесто Вальверде: "Ла Ліга - той турнір, який оцінює сили команди протягом цілого сезону. Тільки найкраща команда може здобути тут перемогу. У Лізі чемпіонів трохи інші критерії. У вас може бути поганий день, потрібно постійно тримати все під контролем. Іноді перемога в турнірі - це просто результат вдалого збігу обставин. Претендентів на титул в Лізі чемпіонів набагато більше, ніж в тій же Ла Лізі".

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан: "Цей матч не змінить положення в таблиці, але ми хочемо зіграти добре і зробити все можливе для перемоги. У команді є травмовані гравці, і якщо вони не будуть готові на сто відсотків, то не зіграють. Але у нас багато варіантів, ким їх можна замінити, теоретично в Барселону поїдуть Рафаель Варан і Іско. Провальний рік? Ні, це не провал, просто не дуже хороший сезон в чемпіонаті".

Орієнтовні склади:

"Барселона": Тер Штеген - Роберто, Піке, Умтіті, Альба - Коутиньо, Бускетс, Ракітіч, Іньєста - Мессі, Суарес

"Реал": Касілов - Тео Ернандес, Начо, Вальєхо, Васкес - Кроос, Каземіро, Ковачич - Асенсио - Бейл, Бензема

Травмовано: Карвахаль, Варан (обидва - "Реал")
Під питанням: Іньєста - Іско