ua en ru

Барселона - Атлетико: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів

У першому іспанському протистоянні у чвертьфіналі Ліги Чемпіонів каталонська "Барселона" і мадридський "Атлетіко" билися між собою. Переможця команди не виявили - нічия 1:1.

У першому іспанському протистоянні у чвертьфіналі Ліги Чемпіонів каталонська "Барселона" і мадридський "Атлетіко" билися між собою. Переможця команди не виявили - нічия 1:1.

1 квітня, 21:45
Барселона "Камп Ноу"
Барселона - Атлетико, 1:1
Голи:
Неймар, 71 - Дієго, 56
Барселона: Пінто, Альба, Алвеш, Піке, Маскерано, Бускетс, Фабрегас, Хаві, Іньєста, Мессі, Неймар
Атлетіко: Куртуа, Годін, Хуанфран, Міранда, Луїс, Туран, Габі, Тьягу, Коке, Коста, Вілья

Фінальний свисток

Барселона - Атлетико: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів90+1 хв. Соса на лінії штрафного зрубав Неймара.

90 хв. Не виходить у Барселони зламати сувору захист гостей, які дуже самовіддано грають.

86 хв. Мессі чудово пробив зі штрафного, але Куртуа також відмінно дістав м'яч з-під штанги.

84 хв. Взяли невелику перерву в своїх атаках каталонці. Цим користуються гості, провівши кілька беззубих атак.

Барселона - Атлетико: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів80 хв. Бускетс красиво впав і "подарував" жовту картку Дієго.

Барселона - Атлетико: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів77 хв. Родрігес поміняв в полі Турана.

74 хв. Ще удар! Іньєста зловив на ногу м'яч з виносу і пробив, але Куртуа дістав цей м'яч!

Барселона - Атлетико: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів71 хв. ГОЛ!!! Зрівнює рахунок Барса! Просто шедевральний пас Іньєсти розрізав усю оборону Атлетіко і Неймар в дотик пробив Куртуа!

Барселона - Атлетико: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів70 хв. Харків'янин Соса замінить у грі Вілью.

Барселона - Атлетико: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів68 хв. Замість Фабрегаса на полі з'явився Санчес.

64 хв. Є удар - є небезпека! Бускетс зльоту приклався здалеку і Куртуа дістав м'яч з кута воріт!

60 хв. Барселона відповідає на пропущений гол своїм звичним перекочування м'яча. Тільки цього мало - не б'ють вони по воротах.

Барселона - Атлетико: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів56 хв. ГОЛ!!! Виходить вперед Атлетико! Шикарний гол Дієго! Форвард зважився на дальній удар здалеку від правого кута штрафного і м'яч влетів у "дев'ятку".

Барселона - Атлетико: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів56 хв. Іньєста поклав на газон у центрі поля Дієго.

Барселона - Атлетико: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів53 хв. Хуанфран порушив правила на Іньєсті.

52 хв. Непогано відповідає своєю активністю Атлетіко. Виходить у гостей виходити зі своєї половини поля і злегка напружувати оборону Барси.

48 хв. З перших секунд м'яч забрала собі Барса і почала своє монотонне володіння м'яча.

Слідкуємо за другим таймом

Перерва

Барселона - Атлетико: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів44 хв. Туран в центрі поля не за правилами зупинив Мессі.

41 хв. Алвес виконав подачу в штрафний майданчик і Мессі бив головою, але удар у аргентинця ідеальним не вийшов - Куртуа спокійно забрав м'яч.

Барселона - Атлетико: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів38 хв. Тепер вже Габі грубо зіграв проти Неймара.

34 хв. Трохи потримався м'яч у гостей, але є відчуття, що вони бояться атакувати. Надто вже вони дорожать м'ячем, коли той у них.

Барселона - Атлетико: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів30 хв. Не зміг остаточно відновитися Дієго Коста. Замість нього виходить Дієго.

27 хв. Збільшила свої швидкості Барса. Втиснули вони суперників у свою штрафну і обстрілюють пасами і навісами оборонні редути мадридців.

23 хв. Після м'якого навісу Хаві в центр штрафного Неймар бив головою, але удар вийшов слабким і точно в руки Куртуа.

Барселона - Атлетико: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів20 хв. Коке вдарив по ногах Неймара.

17 хв. Вдалося мадридській команді трохи відсунути гру від своїх воріт, але до моментів справа не доходить.

Барселона - Атлетико: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів13 хв. Не може продовжити гру Піке - травма у іспанця. На поле виходить Бартра.

9 хв. Забрали м'яч каталонці і повільно його розкочують його на половині поля суперника, намагаючись розтягнути оборону Атлетіко.

5 хв. Небезпечно! Пінту невдало виніс м'яч, влучив у Турана, який повернув м'яч у штрафну Вільї, який зовсім трохи не влучив по воротах.

2 хв. Активніше почали гру мадридці. Не дають вони м'яч господарям, та ще й пробити по воротах змогли.

Команди на полі. Починаємо!

Добрий вечір, друзі. РБК-Україна починає онлайн трансляцію матчу Ліги Чемпіонів "Барселона" - "Атлетико".

"Барса" має намір в сьомий, рекордний раз поспіль пробитися в півфінал. Її багатий досвід має допомогти у протистоянні з "Атлетіко", який зіграє у чвертьфіналі вперше з 1997 року. Однак "матрацники" в Лізі чемпіонів-2013/14 поряд з "Реалом" поки ще не програли жодного матчу. Тим не менш у півфіналі Кубка чемпіонів "Атлетіко" не виступав аж з 1974 року.

"Барселона" приймала "Атлетіко" 105 разів у всіх турнірах і отримала рекордні 60 перемог при 26 нічиїх та 19 поразках.

Останній матч цих команд на "Камп Ноу" в рамках чемпіонату Іспанії пройшов у грудні 2012 року і завершився перемогою "Барселони" з рахунком 4:1. Фалькао на 30-й хвилині вивів "Атлетіко" вперед, але потім забивали тільки каталонці - Адріано, Серхіо Бускетс і Ліонель Мессі, який оформив дубль.

"Атлетико" в останній раз обігравав "Барсу" на "Камп Ноу" в лютому 2006 року. Гол Максі Родрігеса і дубль Фернандо Торреса принесли мадридцям перемогу з рахунком 3:1.

Головний тренер "Барселони" Херардо Мартіно:

"Секрет успіху в цій сутичці зводиться до того, щоб діяти в тому ж високому темпі, що суперник, а вже після цього ми будемо погрожувати тим, чим славиться "Барселона". Однак для початку треба діяти настільки ж швидко та напористо. Коли у тренера є думка, що йому потрібно правильно розставити гравців на полі. Звичайно, ми розуміємо, що втрачаємо деякі якості Неймара, коли він грає на правому фланзі, але гравці його калібру здатні зіграти на будь-якій позиції в нападі".