ua en ru

Балога попросив Захарченка втрутитись у ситуацію із демонтажем під’їзної залізничної колії в Берегові

Міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога звернувся до міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка з проханням втрутитись у ситуацію, пов'язану із демонтажем під'їзної залізничної колії №10, яка знаходилася на балансі відокремленого підрозділу "Хустська дистанція колій" державного територіально-галузевого об'єднання "Львівська залізниця" і проходить територією військового містечка №2 у м. Берегово Закарпатської області. Про це йдеться у відповідному листі Балоги до Захарченка, передає прес-служба МНС.

Крім того, подібні звернення урядовець направив до Берегівського міського голови Іштвана Гайдоша та генерального директора "Укрзалізниці" Володимира Козака.

Наприкінці травня з проханням посприяти правовому врегулюванню ситуації, яка склалася у м. Берегово, підприємці Закарпаття звернулися до Балоги як до керівника МНС, яке закріплене за Закарпатською областю для забезпечення взаємодії Кабінету міністрів з місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування.

Громадяни повідомили, що в місті проводиться демонтаж колій. На їхню думку, вищезазначені роботи проведено з порушенням чинного законодавства.