ua en ru

В Балаклії та прилеглих населених пунктах відновили енергопостачання

В Балаклії та прилеглих населених пунктах відновили енергопостачання Фото: у Балаклії відновили енергопостачання

На місці вибухів у Балаклії продовжують роботи 2663 рятувальників

В місті Балаклія та прилеглих населених пунктах Харківської області відновили енергопостачання. Про це повідомили у прес-службі ДСНС.

"Електропостачання села Яковенково здійснюється за тимчасовою схемою з допомогою 2 електростанцій ДСНС. В зоні надзвичайної ситуації знаходиться в загальній складності 2663 людина і 236 одиниць техніки, у тому числі від ДСНС - 420 чоловік особового складу та 107 одиниць спеціальної та пожежної техніки", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією рятувальників, в даний момент пожеж внаслідок вибухів боєприпасів не зафіксовано. З місцевим населенням провели роз'яснювальні роботи про правила поведінки у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів. На базі Балаклійської РДА організовано роботу гарячої телефонної лінії в цілодобовому режимі.

Оперативна інформація щодо надзвичайної ситуації, пов'язаної з вибухом боєприпасів у Харківській області Станом на 10 ...

Опубліковано ДСНС України 27 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що розмінування міста Балаклія та інших населених пунктів Харківської області, які постраждали від вибухів боєприпасів на артилерійських складах Міністерства оборони, завершено. Проводиться експертна оцінка пошкоджень житлового фонду і об'єктів.