ua en ru

Азаров і Медведєв домовились про засідання Міжурядової українсько-російської комісії 27 червня

Прем'єр-міністр України Микола Азаров та голова уряду Російської Федерації Дмитро Медведєв домовилися про проведення засідання Міжурядової українсько-російської комісії в Донецьку 27 червня 2012 р. Про це заявив Азаров на брифінгу в Ашгабаті (Туркменістан), повідомляє прес-центр Кабінету міністрів України.

"Ми досягли домовленості про проведення 27 червня Міжурядової українсько-російської комісії. Ми її проведемо у Донецьку. Ця комісія підготує документи до проведення у липні Міждержавного комітету на рівні Путін-Янукович", - зазначив Азаров.

Азаров повідомив, що така домовленість досягнута сьогодні під час його зустрічі з прем'єр-міністром РФ Медведєвим в Ашгабаті.

Крім того, Азаров підкреслив, що в ході переговорів також піднімалося газове питання: " В черговий раз ця тема обговорювалася. Ми крок за кроком наближаємося до її вирішення".

Раніше повідомлялося, що Президент РФ Володимир Путін і прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв пообіцяли вирішити проблему газового контракту з Україною в стислі терміни.