ua en ru

У серпні координатор ОБСЄ відвідає українських заручників на Донбасі, - Геращенко

У серпні координатор ОБСЄ відвідає українських заручників на Донбасі, - Геращенко Фото: Ірина Геращенко (rada.gov.ua)

Координатор ОБСЄ відвідає Макіївську колонію, де утримують українських військових

У серпні координатор Організації з безпеки і співробітництва в Європі Тоні Фріш відвідає українських заручників на Донбасі. Про це повідомляє перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко Facebook.

"З важливого - нам вдалося добитися, що в серпні координатор ОБСЄ в групі Т. Фріш відвідає в'язниці і заручників на окупованих територіях. Ми звернулися з вимогою, щоб обов'язковим пунктом була Макіївська колонія, де утримують наших військових, також відвідування затриманих жінок, цивільних, зокрема, Ігоря Козловського", - повідомила Геращенко.

Закінчилася скайп - конференція мінськоі гуманітарноі підгрупи , в якій також взяли участь український омбудсмен Ст. Лутк...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 31 липня 2017 р.

Нагадаємо, вчора Геращенко повідомляла, що має намір вимагати від Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) відвідати українських заручників, які знаходяться в полоні у бойовиків. За словами Геращенко, завтра в ході скайп-конференції Мінської тристоронньої контактної групи вона підніме питання тортур заручників на Донбасі.